Esan Akü, MIMS Automechanika Moscow 22’deydi

Esan Akü, MIMS Automechanika Moscow 22’deydi

ITEMF Expo’nun organize ettiği MIMS Automechanika Moscow, dünyanın birçok noktasından katılan oto yedek parça ve sanayi üreticilerini bir araya getirdi. Başarılı yerli akü üreticisi Esan Akü de en yeni ürün ve üretim teknolojilerini ziyaretçileriyle paylaştı. 

Dünyanın en çok ilgi gören oto ekipmanları ve yedek parça fuarlarından biri olan MIMS Automechanika Moscow, Rusya’nın başkenti Moskova’da başladı. 22-25 Ağustos tarihleri arasında sürdürülecek olan fuara Rusya, Türkiye, Çin, Kazakistan, Macaristan, Kore, İran, Belarus, Özbekistan, Hindistan, İngiltere, Belçika ve Almanya’dan toplamda 500’ün üzerinde üretici firma katılım sağladı. Oto ekipmanları ve yedek parçaları alanında en yeni gelişmelerin aktarıldığı fuarda ülkemizin başarılı yerli akü üreticilerinden Esan Akü de yer alarak, ziyaretçilere akü üretimi noktasında geliştirdiği yeni ürün ve teknolojileri aktardı. Oldukça verimli geçen fuar etkinliği içerisinde ziyaretçiler, Esan Akü ürünlerini en yetkili kişilerden değerlendirmeler alarak analiz etme fırsatını yakaladı. 

Gelişen ve teknolojiyle birlikte daha da güçlenen akü sektörü içerisinde yenilikleri bünyesine katmaya devam Esan Akü, fuar etkinlikleri çerçevesinde, ürünlerine dair detaylı bilgileri ziyaretçilere aktardı. Üretim sektörü içerisinde lojistik amaçlı olarak en fazla ihtiyaç duyulan aküler traksiyoner ve endüstriyel akülerdir. Esan Akü’de de bu ihtiyaca gelişmiş teknolojideki üretimlerle karşılık verilmektedir. Yurtiçi ve uluslararası pazarda da bu üretimlerinin karşılığını başarıyla almaktadır. Başarı ve gelişimini sürdürülebilir hale getiren Esan Akü’de EFB, AGM akü, Start Stop teknolojili akü ve jel akü çeşitlerinde de en gelişmiş üretim özelliklerinden yararlanılmıştır. EFB akü teknolojisi ise standart kurşun asit akülere göre sağladığı üstün performansla ziyaretçilerin gözdesi oldu. 

Araç teknolojilerinin günümüzde çok daha farklı bir sisteme sahip olmasıyla, akü teknolojileri de bu değişime ayak uydurmuştur. Geliştirilen yeni sistemler içerisinde ise en öne çıkan seçenekler AGM , EFB,jel akü teknolojileri olmaktadır. Kullanıldıkları sektörlerde verimi artırmaya kadar etki eden bu sistemler için Esan Akü, her geçen gün üretimini artırmaktadır. Bu anlamda da üretim ekibi ve üretim tesisleri en gelişmiş donanımlara sahiptir. Sektörün ihtiyaçlarını profesyonel ve kaliteli üretimiyle karşılayan Esan Akü, sadece yerli akü pazarında değil, uluslararası akü pazarında da söz sahibi olma başarısını böylelikle sürdürmektedir. 

Fuara katılan Esan Akü Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Birmiş, uzun yıllardır katıldıkları en iyi Moskova fuarının bu yılki olduğunu belirtti. Ziyaretçilerden ürünlerine yönelik aldıkları geri dönüşleri yorumlayan Birmiş, “Fuarda en çok rağbet gören ürünümüz EFB akü ve çeşitleri ile traktör aküydü. Çok farklı kulvarlarda olan firmalara ve kişilere akü teminini sağlıyoruz. Bu yüzden sahada olup direkt kullanıcıyla temasta olmak bizim için de çok verimli oldu. Burada kurmuş olduğumuz bağlantılar sayesinde yerli akü üretimindeki gücümüzü uluslararası sahada daha da genişletmiş olacağız” diye yorumda bulundu. 


                                           

Yazıyı Paylaş