Esan Akü, Automechanika Frankfurt 2022’de İlgi Topladı

Esan Akü, Automechanika Frankfurt 2022’de İlgi Topladı

Otomotiv sektörünün buluştuğu en önemli ve büyük fuarlardan olan Automechanika Frankfurt 2022, 13-17 Eylül tarihlerinde Frankfurt Messe’de gerçekleştirildi. 70 ülkeden 2 binin üzerinde firmanın katıldığı fuarda yerli akü firması serüvenini uluslararası boyuta başarıyla taşıyan Esan Akü, başarı hikayeleri arasına bir yenisi daha eklemiş oldu. 


Uluslararası Otomotiv ve Yan Sanayi Fuarı adıyla da bilinen Automechanika Frankfurt 2022, dünyanın dört bir yanından gelen üretici firmalarla dolu dolu geçti. Ziyaretçilerin oldukça yoğun ilgi gösterdiği fuarda otomobil yedek parçaları ve ekipmanları, enerji sistemleri altında aranılan her ürün, üretici firmalar tarafından tanıtıldı. Otomotiv ve otomotiv teknolojileri anlamında dünyanın ileri gelen üretici ülkeleri arasında olan Almanya’da böylesine büyük ve önemli bir etkinliğe katılan Esan Akü de yeni üretim ürünlerini ve üretim teknolojilerini işin sahasında tanıtma fırsatını buldu.


Akü sektöründe uluslararası sahada da adını sıklıkla duyurmaya başlayan Esan Akü, sektörün taleplerini ve ihtiyaçlarını bu tarz organizasyonlarla daha yakından analiz edebilme şansını yakalıyor. Daha önce de Moskova’daki fuara katılan firma, en çok talep gören akü teknolojileri dahilinde kendi üretmiş olduğu ürünleri tanıtmış ve çok beğeni toplamıştı. Bu sayede bağlantılı satış noktalarını uluslararası sektörde de genişletmeye başladı. Fuarın Frankfurt ayağında da binlerce ziyaretçi ve sektörün ileri gelen temsilcileri ile bir araya gelen firma yetkilileri, traksiyoner akü, EFB akü, start stop akü, jel akü gibi ürünleriyle oldukça beğeni topladı. 


Günümüzde teknolojik gelişmeler otomotiv sektöründe de kendini gösteriyor. Araçların enerji sistemleri veya yakıt sistemleri, donanımları artık tamamen yaşanan teknolojik gelişmelerle şekilleniyor. Elektrikli araçlar da bunun en yakın göstergesidir. Araçların değişen çalışma prensibi ile birlikte enerji sağlayan akü sistemleri de değişmiştir. Start stop aküler, AGM aküler bu değişim doğrultusunda ortaya çıkmış ve yakıt tasarrufu, daha az çevre kirliliği getirmiştir. Üstelik şehir içi veya uzun yollarda da aracın daha konforlu ve yüksek performanslı çalışmasını sağlamışlardır. Esan Akü, teknolojinin geldiği bu noktada her yeniliği kendi bünyesine katarak ihtiyaç duyulan akü sistemlerinde farkını her zaman belli ediyor.


Sektörün ve kullanıcıların taleplerini, önerilerini dinleyen Esan Akü, Automechanika Frankfurt 2022’den de olumlu yorumlar ve yeni bağlantılarla döndü. Fuarda ilgi gören ürünleriyle sektörde her geçen büyümeye devam ettiklerini bir kez daha kanıtlayan Esan Akü’de Kurumsal İletişim ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Birmiş, bu tarz organizasyonlarla sektörde ne kadar yol kat etmiş olduklarını daha iyi gözlemlediklerini belirtti. Birmiş, yerli bir akü firması olarak başladıkları bu yolculukta Türkiye’yi uluslararası alanda başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadıklarını da belirtti.


                                                                  



Yazıyı Paylaş