Ford Fiesta 1.4 TDCI Akü

Ford Fiesta 1.4 TDCI Akü

Araçların sahip olduğu akü sepetleri farklı olabilir. Aynı zamanda bir aracın kullanacağı akünün amper gücü de motor gücüne bağlı olarak değişir. Ford’un çok sevilen modellerinde olan Fiesta da kendi içerisinde farklı motor gücü çeşitliliğine sahiptir. Bu anlamda Ford Fİesta sahipleri, kendi araçlarının motor hacimlerine göre doğru aküyü tercih eder. 

İster şehir içinde isterseniz de şehir dışında aracınızı kullanın, önceliğiniz aracın tüm aksamlarının doğru şekilde çalışmasıdır. Bu şekilde sürüş konforunuzu sürdürebilirsiniz. Bunun temelinde ise doğru bir aküyü seçmek vardır. Esan Akü’de Ford Fiesta’nın 1.4 TDCI modeli ve diğer modelleri için aradığınız akü çeşitleri hemen bulunabilir. Aracınızın teknolojisi ve motor hacmine göre modelleri sitede ürünler sayfasından veya alt kategorisi ampere göre aküler sekmesinden kısa sürede bulabilirsiniz.

Ford Fiesta 1.4 TDCI Akülerinin Özellikleri

Aracınızın motorunun çalışabilmesi, gece görüşünüz için farların çalışması, dönüşlerinizde sağa veya sola vermeniz gereken sinyallerde, sıcak ya da soğuk havalarda araç içi istediğiniz sıcaklığı elde etmenizde, radyonun çalışması vb. işlemlerin gerçekleşebilmesi için aküler mutlak bir gerekliliktir. Ancak bu gerekli parçayı tercih ederken de dikkat etmeniz gerekir. Aracın özellikleri sizlere seçmeniz gereken aküler hakkında bilgi verecektir. 

Ford Fiesta 1.4 TDCI modeli için akülerin genel özellikleri şu şekildedir;

  • Bakım gerektirmeyen aküler olarak geçerler. Bu anlamda da jel akü, agm akü gibi modelleri bakım gerektirmeyen modellerde görebilirsiniz.
  • Yüksek marş basma kapasitesi ile aracınızın her koşulda çalıştırılabilir olmasını sağlar. 
  • Aküdeki seperatörler çok daha kaliteli madde ve sağlamlıkla yer alır. Bu şekilde akünün içerisinde hücrelerin birbirine değerek tehlikeli bir durumun ortaya çıkması, kısa devre yaşanması engellenir.
  • Tam kapalı sisteme sahip olup aküde yaşanabilecek sızdırmaları da önlemektedir. 

Esan Akü’de yer alan Ford Fiesta 1.4 TDCI uyumlu olarak, yüksek güvenlikli sistemle sürüşürünüz güvenle sürmesini sağlar. Olası tehlikeli durumlara karşı aküde her türlü koruyucu, önleyici önlemler, sistemler vardır. Üstelik farklı motor hacimli araçlar için 60 amper akü, 72 amper akü ve daha yüksek amper gücüne sahip akü modellerini de kullanıcılarına sunar. 

Yazıyı Paylaş