Opel Astra 1.3 Akü

Opel Astra 1.3 Akü

Almanya’da üretilen Opel, kurulduğu tarihten bugüne kadar modellerine her sene yenilikleri ekliyor. Markanın beğenilen çok fazla model seçeneği bulunuyor. Tasarımı ve sınıfına göre daha az yakıt sağlamasıyla tasarruflu bir konumda olan Astra modeli de bunlardan biridir. Tasarımında görülen ince işçilikler, araç içi ve bagaj genişliği, motor gücü gibi unsurları sayesinde Astra modeli, aileler kadar kişisel olarak da tercih edilmektedir. 

Opel Astra 1.3 modelinde de şehir içi ve uzun yol seyahatlerinizde aradığınız konforu alabilirsiniz. Bu konfora direkt olarak etki eden unsurdan biri olan akü noktasında da Opel Astra 1.3 Akü modellerini Esan Akü’de geniş bir seçenekte görebilirsiniz. Birbirinden farklı markalarda uygunluk sağlayanlar vardır. Ancak sizlerin doğru tercihi ve aküyü doğru kullanımı sayesinde araç sürüş konforu ve sürüş güvenliği daha yüksek olacaktır. 

Opel Astra 1.3 Akülerinin Özellikleri

Bir aracın çalışması için öncelikle ihtiyaç duyduğu marş gücüdür. Bunu sağlayan akümülatör motor ile birlikte araçta birçok elektrikli aksamında çalışmasını sağlar. Yakıt sistemi ne olursa olsun temelde mutlaka akülere ihtiyaç duyulur. Hatta akülerde araçların teknolojisine göre bir üretim de söz konusudur. Opel Astra 1.3 Aküler de aracın teknolojik imkanı, motor kapasitesi gibi durumlara bağlı olarak seçilmektedir. 

Bu araçlarda ihtiyaç duyulan yüksek marş basma, yüksek korozyon direnci, alev tutucu düzenek, güvenlikli seperatör, kapak üstünde yer alan indikatör, kutup başı koruma sistemleri vb. özellikler ile daha iyi bir sürüş deneyimi elde edilir. 

Esan Akü’de de Opel Astra 1.3 modeli için aradığınız aküyü bulabilirsiniz. Aracınızın tüm aksamlarının en düzgün şekilde çalışmasını sağlayan ve olası durumlarda korozyon oluşumunu engelleyen, akünün sağlam bir şekilde konumlanmasını sağlayan kurulumu, yüksek şarj ve deşarj dengesi ile uzun ömürlü kullanımdaki seçenekleri sitemizden bulabilir ve size en yakın anlaşmalı bayilerden ihtiyaç duyduğunuz ampere göre aküler temin edebilirsiniz.

Yazıyı Paylaş