Toyota Corolla 1.4 16V(SW) Akü

Toyota Corolla 1.4 16V(SW) Akü

Toyota, Japonya’da kurulan ve üretmiş olduğu araç modelleri ile  dünyadan milyonlarca sürücü tarafından beğeniyle talep edilmektedir. Geniş bir araç modeli çeşitliliği sunan marka, özellikle Corolla serisi ile büyük beğeni toplamıştı. Model kendi içerisinde farklı motor hacimleri ve seneden seneye göre geliştirilen özelliklere sahiptir. Sedan ve hatchback gibi kullanım seçeneklerinde her ihtiyaca göre tasarımları vardır. Toyota Corolla 1.4 modeli ise sizleri şehiriçi veya uzun mesafelerde, şehirdışı ziyaretlerinizde konforla taşır. Bu aracın kullanmış olduğu ve Toyota Corolla 1.4 16V (SW) Akü olarak bilinen ürünler, aracın sürüş konforunu belirleyen en önemli etmenlerden biri olmaktadır. Esan Akü, aracınızın yoldaki sürüş keyfini daha da artıracak geliştirmeleri ve yenilikleri ile Toyota Corolla akü olarak en iyi seçenekleri sunmaktadır. 

Toyota Corolla 1.4 16V(SW) Akü Özellikleri

Bir aracın çalışabilmesinin en temel gereksinimlerinden biri motordur. Bu noktadan diğer aksamlara aktarılan enerji sayesinde araç çalışır. Ancak motorun çalışabilmesi, marş basabilmek için de bir akü sistemine gerek duyulur. Toyota Corolla 1.4 için de tercih edilen akünün direkt olarak araca sağladığı avantajlar yüksektir. 

Toyota Corolla 1.4 16V (SW) Akü özellikleri de temel olarak; yüksek marş basma kapasitesi ve güvenlik önlemli özellikleri ile öne çıkar. Marş basma kapasitesindeki yüksek verimlilik, aracın her türlü sıcaklıkta marş basma durumunu olumlu anlamda etkiler. Güvenlik önlemleri de alev tutucu aparatlar, yüksek korunaklı seperatörü sayesinde sürüşleriniz konforlu olduğu kadar güvenli de olmaktadır. 

Aküde hem akünün kendisini hem de aracın elektrikli sistemlerini etkileyebilecek kısa devrenin yaşanmaması adına, polietilen zarf seperatörleri vardır. Akünün tam kapalı sisteme sahip olması da herhangi korozyon oluşumu veya akünün üzerine dökülebilecek sıvıların olumsuzluk yaratmasını engeller. Kutup başı korumaları, şarj seviyesini gösteren indikatör, kolay taşınma ve yerleştirilme imkanı gibi özellikleriyle birlikte akünün uygunluk gösterdiği araçlarda mükemmel bir sürüş deneyimi elde edilir. 

Aracınızla uygunluk gösterecek Binek Araç Aküleri ve alternatif seçeneklerini Esan Akü’den temin edebilirsiniz. Size en yakın anlaşmalı bayilerimize ulaşarak bu avantajlı ve konforlu sürüşü hemen deneyimleyebilirsiniz. 

Yazıyı Paylaş